Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Corona regels vanaf 25 September


Service Bioscoop Smoky volgt de situatie rond het COVID-19 en de mogelijke gevolgen voor haar bezoekers en medewerkers nauwgezet op.

Corona Maatregelen vanaf 25 September 2021


Vanaf 25 september werken we op last van de overheid met coronatoegangsbewijzen voor iedereen van 13 jaar en ouder. Je bent van harte welkom in ons complex met een geldige QR-code in combinatie met jouw legitimatie. Een geldige QR-code krijg je bij volledige vaccinatie, een negatieve testuitslag (niet ouder dan 24 uur) of een herstelbewijs. De QR-code gebruiken we enkel om je toegang te verlenen tot de bioscoop en geeft ons geen inzicht in je persoonlijke en/of medische gegevens. Zonder deze geldige QR-code kunnen wij je helaas niet toelaten. Voor meer vragen omtrent de app en de regels hieromtrent kun je kijken op www.coronacheck.nl.

TICKET KOPEN

Tickets kunnen online via de site worden gekocht, de kassa is uiteraard wel geopend voor vragen en het verzilveren van papieren cadeaubonnen. Alle voorstellingen zijn goed verspreid over de dag, zodat er niet teveel bezoekers tegelijk aanwezig zijn. We hebben hierbij ook gelet op de in- en uitloop tijden van de films.

De filmzaal is maximaal 15 minuten voor aanvang van de film geopend en we willen jou vragen om niet eerder te komen. 

HYGIËNEMAATREGELEN

In de bioscoop kan je altijd de maatregelen nog nalezen, we hebben posters hangen en er zijn voldoende plaatsen waar je jouw handen kan ontsmetten. Hiernaast hebben we extra hygiënemaatregelen genomen, zoals extra veel schoonmaakrondes van alle contactpunten.

We willen jou vragen om bij voorkeur met pin of contactloos te betalen.

HAPJES EN DRANKJES

Hapjes en drankjes kunnen als vanouds in de bioscoopzaal worden besteld. 

We wensen jou een fijne voorstelling toe en hieronder nogmaals in het kort de richtlijnen die wij hanteren om een veilig bezoek aan de bioscoop te kunnen garanderen.

Heb je nog vragen over ons protocol, stuur dan een mail naar info@smoky.nl


Stay Safe & hopelijk tot snel!