Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Reclame in de bioscoop

Je bedrijf op het grote scherm

Adverteren in de bioscoop

Professioneel en groot bereik

Door de vriendelijke en gastvrije ambiance zijn onze bioscoopbezoekers echt een 'avondje uit' en, voorafgaand aan de film, ontspannen in afwachting van wat komen gaat. Uw reclame wordt voor iedere film vertoond en bereikt daardoor heel veel verschillende doelgroepen. Denkt u hierbij aan gezinnen, stelletjes, grootouders met kleinkinderen en jong volwassenen. Hierdoor wordt uw advertentie door jong en oud bekeken.

Smoky bekleedt een regiofunctie en mag bezoekers ontvangen uit de gemeente Stadskanaal, maar ook uit Ter Apel, Borger, Gieten, Veendam, Vlagtwedde, Muntendam en nog veel meer plaatsen in de omgeving. Met grote kaskrakers als Pirates of the Carribean, Verschrikkelijke Ikke en Star Wars, zien we de bezoekersaantallen ieder jaar toenemen.

De attentiewaarde voor reclame-uitingen is hierdoor optimaal en derhalve uiterst effectief, omdat u een grote groep mensen bereikt die uw reclame aandachtig bekijken. Ook uw bedrijf of organisatie kan daarvan profiteren.

Naast reclame in de bioscoopzalen is het tevens mogelijk om te adverteren op de schermen bij de kassa en de entree. Voor de productie werken wij samen met Cinefox. Zo krijgt ook u de professionele reclame-uiting.

Wilt u meer informatie en/of een prijsoverzicht ontvangen neemt u dan contact op met Cinefox.